Like

vineri, 14 februarie 2014

Feng-shui

Forta vietii sau ceea ce reprezinta puntea dintre toate fiintele si mediul inconjurator .
Chi / Qi este energia pozitiva ( ki in Japonia, chi in China, prana in India, pneuma in Grecia, ankh in Egipt ).

O sursa importanta de forta vitala chi o aduc animalele. Animalele emana vibratii pozitive si mentin forta vitala. Ei nu va judeca, nu va cearta, nu se enerveaza pe voi. Ei aduc doar bucurie .Acolo unde exista un animal vesel care alearga prin casa , un catel care da din coada, o pisica ce sta pe pervaz si priveste pe geam , chi-ul casei respective va radia de energie pozitiva.
Se spune ca daca inchizi in portbagaj-ul masinii 2 ore cainele si sotia , cine crezi ca va sari in bratele tale si te va pupa atunci cand vei deschide? Sotia sau cainele ? J

Persoanele detinatoare de animale de companie pot povesti ore in sir despre ce face Kitty, Maya, Coca sau Marcela , atunci cand se intorc ei de la serviciu. Sau cum s-a jucat pisica ore in sir cu un ghem de ata, sau cu o jucarie de plus. Iubitorii de animale sunt fericiti si relaxati , chiar radiaza uneori, fiindca chi-ul le aduce un spor de stralucire. Aura lor este pozitiva.

Detinerea unui animal de companie imbunatateste chi-ul din casa . Numai ca acesta trebuie sa fie in armonie si la unison cu persoanele ce locuiesc in caminul respectiv . Cand animalul este ingrijit, iubit chi-ul sau se contopeste cu chi-ul stapanilor si se genereaza fericire, armonie, iubire.

Fii pozitiv !
Alege viata !


sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu