Like

duminică, 9 februarie 2014

Despre iubire

Orice parinte doreste sa dezvolte copilului sau un caracter de invidiat. Compasiunea este o calitate importanta in caracterul unui om.

Copiii iubesc animalele. Au facut-o dintotdeauna , chiar daca au crescut cu Spider man, Batman, Cenusareasa sau Ileana Cosanzeana. Chiar daca nu au efectiv un animal de companie , ci doar un patut in forma de animal sau o perna cu animale sau doar stickere lipite pe perete, copiii au o dragoste firesca pentru creaturile blanoase.

Cat de draguti sunt copiii cand intreaba : “ Mami, de ce are dungi zebra ? Dar tigrul ? “ sau “ Tati, eu stiu ce animal este acela ! Este un catel ! Face ham-ham ! “ Cu aceasta ocazie , parintele este convins despre dezvoltarea normala a copilului, despre faptul ca se acumuleaza si inmagazineaza cunostinte in mod corect.

Daca copilul chiar are un animal de companie, care traieste cu el , atunci grijile celor mici au luat sfarsit. Personajele animate sau din plus sau cele de la televizor sunt fara suflet si nu emana caldura sau dragoste . Avand un animal de companie langa ei , in sfarsit il pot mangaia, imbratisa sau se pot juca cu el .

Oriunde, in lumea civilizata, familia inseamna si copii, si animale.
Poza de familie care sugereaza multa iubire: mama, tata, copiii , catelul. Sau pisica. Iepurasul. Hamsterul.

Fii pozitiv !
Alege viata !
sursa
sursa
sursa
sursa
sursa




sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu