Like

miercuri, 12 martie 2014

Cateva moduri prin care un caine iti arata afectiunea

Cea mai veche legatura de prietenie este cea dintre oameni si caini . Istoria cainilor este strans legata de istoria oamenilor. Cainele iubeste omul neconditionat. Si isi arata aceasta afectiune prin diferite moduri.

Atunci cand da din coada de parca ar da cu matura, sau cand face cerculete , e semn de mare fericire ! E fericit ca te vede, e fericit cu tine sau pur si simplu se simte bine .
sursa
Atunci cad merge dupa tine, cand se “tine scai de tine”, de parca ar fi umbra ta , e semn de afectivitate. Chiar daca tu ai vrea sa fii singur, cainele nu poate concepe sa nu stea langa tine si te urmareste ! Reprezinta un alt semn de iubire.
De cele mai multe ori , din iubire mare alearga spre tine , sare in bratele tale si vrea sa te linga  . Sau atunci cand te vede dupa un timp mai indelungat. De bucuria revederii, de dorul ce l-a purtat pentru tine , pur si simplu “sare pe tine” . Puii ling fata si ochii mamei si de aceea te “pupa”; catelul te recunoaste ca fiind mama lui .
Cand se rostololeste si isi arata burtica, de fapt iti arata dorinta sa de joaca si de afectiune. Este chiar indicat sa inveti cainele sa se rostogoleasca , pentru ca e semn de socializare !
In salbaticie lupii isi ling ranile reciproc, iar cainii pastreaza acest instinct. Sa nu te miri cand cainele iti va linge rana / ranile. Dorinta lui de a avea grija de tine il determina sa faca acest lucru. La fel se intampla si atunci cand esti bolnav si zaci in pat. Se baga tot in tine de parca ar vrea “sa-ti ia boala cu mana”.
Cainele iubeste omul.
Iubeste-l si tu pe el !

Fii pozitiv !
Alege viata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu